„Gospodska loza“ se pravi isključivo od grožđa iz Knjaževačkog rejona (Pravilnik o rejonizaciji vinogradarskih geografskih proizvodnih područja Srbije, Sl. glasnik RS“, br. 45/2015). „Gospodska loza“ je proizvedena destilacijom prevrelog kljuka grožđa sa specifičnim mirisom sorte od koje je proizvedena. „Gospodska loza“ je istovremeno i pitka i harmonična. „Gospodska loza“ istovremeno ima i blagu aromu i pun ukus. Baš kao i najbolje Italijanske grape.
TEMPERATURA SERVIRANJA
Postoje dve škole serviranja loze. Jedna kaže na 10-14°C, ili čak na sobnoj temperaturi. Druga je preporučuje dobro, ali baš dobro, rashlađenu, pravo iz zamrzivača. Izbor je na vama.
PAKOVANJE
0,7l
SERVIRANJE
Odlična rakija za opušteno uživanje u večernjim satima.
EXTRA SAVET
Probajte je uz suvo voće (smokve, grožđe, šljive…) ili domaće orahe.